icon

Durata minima di 7 settimane - carta per formaggi inclusa gratuitamente

icon

Minst 7 veckors hållbarhet - ostpapper ingår gratis

icon

OSTSÄLJARE SEDAN 1970 - FÖR ENSKILDA OCH FÖRETAGSKUNDER

icon

Kylfrakt med leverans- och färskhetsgaranti

icon

GÅVA? Byt adress i check-out

Öl ost - Abbey ost

Öl ost - Abbey ost

Ölost, trappistost och Abbey cheese är unika ostar med kopplingar till europeisk bryggning eller klostertraditioner. Ölost görs med öl, trappistost görs av munkar och Abbey cheese görs i kloster, alla med sin egen distinkta historia, smak och konsistens.

Visa som Grid Listvy
Sortera på
Hertog Jan ölost
(3)
Är du en ölälskare och en ostälskare? D&ar... mer info
Så lågt som 113,86 kr
Père Joseph
En välsmakande klosterost från Belgien. Osten är känd för sin brunt... mer info
Så lågt som 98,15 kr
/m/o/mordicus_bierkaas-1.jpg
Mordicus ölost är hantverksmässig gammal ost med tillsatt Mordicus ... mer info
Så lågt som 98,15 kr
Goudaost tvättad i öl | Hela osten väger 300 gram
Osten nedsänks i ett bad av blond skummig öl i en vecka, vilket ger... mer info
113,35 kr
Goudaost tvättad i portvin | Hela osten 300 gram
Tillverkaren av osten föll för ett gott glas portvin i Portugal. Ef... mer info
113,35 kr
Klosterost St Bernard
(1)
Klosterost St Bernard är krämig, fyllig och mjuk i smaken. Tack var... mer info
Så lågt som 120,19 kr
Chimay Grand Cru
(2)
Chimay Grand Cru är en halvhård trappistost gjord på helmjölk. Denn... mer info
Så lågt som 98,15 kr
Klosterosten Orval
(1)
Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Be... mer info
Så lågt som 100,69 kr
Ölost Paulus – Klosterost
En ost smaksatt med öl – det är verkligen något att avnjuta. Ölost ... mer info
Så lågt som 117,15 kr
/m/o/mordicus_bierkaas-1.jpg -30%
Mordicus ölost är hantverksmässig gammal ost med tillsatt Mordicus ... mer info
Vanligt pris 2 798,95 kr Special Price 1 962,43 kr

10 artiklar

per page

Ölost, trappistost och Abbey cheese är alla typer av ost som har en koppling till Europas brygg- eller klostertraditioner.

Ölost är en typ av ost som görs med öl, ofta ale eller stout. Ölet tillsätts osten under osttillverkningsprocessen, vilket ger den en distinkt smak och arom. Ölost tillverkas vanligtvis i Storbritannien, särskilt i de regioner där öl produceras.

Trappistost är en typ av ost som tillverkas av trappistmunkar. Trappistost tillverkas vanligtvis i kloster i Belgien, Nederländerna och Frankrike. Osten görs med traditionella metoder och munkarna använder ofta mjölken från sina egna kor eller getter för att göra osten. Trappistost lagras vanligtvis i flera månader för att utveckla sin smak och konsistens.

Abbey cheese är en typ av ost som tillverkas i kloster och kloster över hela Europa. Även om den liknar trappistost, tillverkas den av olika religiösa ordnar, såsom benediktiner- eller cisterciensermunkar. Liksom trappistost tillverkas klosterost vanligtvis med traditionella metoder och lagras ofta i flera månader. Abbey cheese finns i många varianter, med olika smaker och texturer beroende på region och recept.

Sammanfattningsvis är ölost, trappistost och Abbey cheese alla unika ostsorter med sin egen distinkta historia och smak, och de har alla en koppling till kloster- eller bryggtraditioner i Europa.