Père Joseph
En välsmakande klosterost från Belgien. Osten är känd för sin bruntvättade svål. Den naturligt lagrade osten Père Joseph har en krämig och lätt kryddig smak.
Durata minima di 7 settimane - carta per formaggi inclusa gratuitamente
Minst 7 veckors hållbarhet - ostpapper ingår gratis
OSTSÄLJARE SEDAN 1970 - FÖR ENSKILDA OCH FÖRETAGSKUNDER
Kylfrakt med leverans- och färskhetsgaranti
GÅVA? Byt adress i check-out
CHECK hur vi packar och SHIP
En välsmakande klosterost från Belgien. Osten är känd för sin bruntvättade svål. Den naturligt lagrade osten Père Joseph har en krämig och lätt kryddig smak.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad hel komjölk, löpe, konserveringsmedel: E1105 (EI), färgämne: E160b
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Père Joseph gör den perfekt att skicka med posten.
En välsmakande klosterost från Belgien. Osten är känd för sin bruntvättade svål. Den naturligt lagrade osten Père Joseph har en krämig och lätt kryddig smak.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad hel komjölk, löpe, konserveringsmedel: E1105 (EI), färgämne: E160b
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Père Joseph gör den perfekt att skicka med posten.
En välsmakande klosterost från Belgien. Osten är känd för sin bruntvättade svål. Den naturligt lagrade osten Père Joseph har en krämig och lätt kryddig smak.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad hel komjölk, löpe, konserveringsmedel: E1105 (EI), färgämne: E160b
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Père Joseph gör den perfekt att skicka med posten.
En välsmakande klosterost från Belgien. Osten är känd för sin bruntvättade svål. Den naturligt lagrade osten Père Joseph har en krämig och lätt kryddig smak.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad hel komjölk, löpe, konserveringsmedel: E1105 (EI), färgämne: E160b
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Père Joseph gör den perfekt att skicka med posten.
En välsmakande klosterost från Belgien. Osten är känd för sin bruntvättade svål. Den naturligt lagrade osten Père Joseph har en krämig och lätt kryddig smak.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad hel komjölk, löpe, konserveringsmedel: E1105 (EI), färgämne: E160b
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Père Joseph gör den perfekt att skicka med posten.
En välsmakande klosterost från Belgien. Osten är känd för sin bruntvättade svål. Den naturligt lagrade osten Père Joseph har en krämig och lätt kryddig smak.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad hel komjölk, löpe, konserveringsmedel: E1105 (EI), färgämne: E160b
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Père Joseph gör den perfekt att skicka med posten.
En välsmakande klosterost från Belgien. Osten är känd för sin bruntvättade svål. Den naturligt lagrade osten Père Joseph har en krämig och lätt kryddig smak.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad hel komjölk, löpe, konserveringsmedel: E1105 (EI), färgämne: E160b
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Père Joseph gör den perfekt att skicka med posten.
En välsmakande klosterost från Belgien. Osten är känd för sin bruntvättade svål. Den naturligt lagrade osten Père Joseph har en krämig och lätt kryddig smak.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad hel komjölk, löpe, konserveringsmedel: E1105 (EI), färgämne: E160b
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Père Joseph gör den perfekt att skicka med posten.
Dimension hel ost | 21 cm Ø x 8 cm H |
---|---|
Märke | Passendale |
Smakstyrka | Mild |
Landets ursprung |
Belgien ![]() |
Näringsvärdesinformation | per 100 gram |
fett (gr) | 27 |
Mättat fett (gr) | 19 |
Kalorier (kcal) | 331 |
Kilojoules (KJ) | 1373 |
Protein (gr) | 22 |
Natrium (mg) | 200 |
Typ av mjölk |
Ko ![]() |
Glutenfri | Ja |
Typ av löpe | Löpmage |
Sockerfri | Nej |
Kan innehålla spår av jordnötter | Ja |
Ätbar ostkant | Nej |
Laktosfri | No |
Pastöriserad | Yes |
Begränsad hållbarhet | Nej |
Gjord av Betesmjölk | Betesmjölk kommer från bondgårdar där korna går på bete från vår till höst åtminstone 120 dagar om året, minimalt 6 timmar om dagen.![]() |