Gammal ost (i åldern +/- 1 till 2 år)

Gammal ost (i åldern +/- 1 till 2 år)

En översikt över alla (i åldern +/- 1 till 2 år) våra gamla ost mognade ostar.
Sätt fallande sortering
Visa som Grid Listvy

17 artiklar

per page
  1. Rating:
    95%
    (11)
    Åldrad Amsterdamost | Premiumkvalitet
    Weight:
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  2. Rating:
    100%
    (1)
    Åldrad Goudaost | Premiumkvalitet
    Weight:
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  3. Gruyère Kaltbach Gruyère Kaltbach
    NEW
    Rating:
    90%
    (1)
    Gruyère Kaltbach
    Weight:
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  4. Bonck Extra Matured Bonck Extra Matured
    NEW
    Rating:
    0%
    Bonck Extra Matured
    Weight:
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  5. Very old North Holland Gouda cheese with the Red Seal Very old North Holland Gouda cheese with the Red Seal
    NEW
    Rating:
    0%
    Very old North Holland Gouda cheese with the Red Seal
    Weight:
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  6. Appenzeller Black - Extra Appenzeller Black - Extra
    NEW
    Rating:
    0%
    Appenzeller Black - Extra
    Weight:
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  7. Landana 1000 Days Landana 1000 Days
    NEW
    Rating:
    0%
    Landana 1000 Days
    Weight:
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  8. Landana 500 Days Landana 500 Days
    NEW
    Rating:
    0%
    Landana 500 Days
    Weight:
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  9. Royal Blue Royal Blue
    NEW
    Rating:
    100%
    (1)
    Royal Blue
    Weight:
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  10. Stompetoren Grand Cru | North Holland cheese Stompetoren Grand Cru | North Holland cheese
    NEW
    Rating:
    0%
    Stompetoren Grand Cru | North Holland cheese
    Weight:
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  11. Rating:
    98%
    (8)
    Beemster Classic Aged Cheese
    Weight:
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  12. Rating:
    95%
    (6)
    Åldrad Peter - Extra Kvalitativ
    Weight:
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  13. Rating:
    95%
    (4)
    Åldrad Vänost
    Weight:
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  14. Rating:
    100%
    (2)
    Rotterdamsche Old Cheese
    Weight:
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
Sätt fallande sortering
Visa som Grid Listvy

17 artiklar

per page

Dutch old cheese

old North Holland Gouda, Bonck Extra Matured and Landana 1000 Days are delicious old cheeses from Dutch soil. old North Holland Gouda carries the Red Seal and is characterized by a delicious full, robust taste. The cheese is old to perfection for no less than 12 months, so that small ripening crystals are visible. These maturing crystals also provide an extra taste experience. Bonck Extra Matured is old for a long time on traditional wooden planks. This gives the cheese a rich, robust taste and beautiful ripening crystals. Landana 1000 Days is a unique cheese that has been masterfully matured. this cheese is also referred to as "the crowning glory of the art of Dutch cheese making".

Italian old cheese

Pecorino and Grana Padano are delicious old cheese from Italy. Pecorino, also called Pecorino Romano, is characterized by a hard structure and salty taste. The cheese owes this flavor to the fact that it is washed in seawater during preparation. The Pecorino Romano originally comes from Sardinia. Given that the cheese was so popular, the Romans started importing it to Rome. This is where the name Pecorino Romano comes from. Grana Padano is a delicious hard cheese from Italy. This cheese is often compared to Parmesan cheese. It is a dry cheese, which is old for about 14 months.

Swiss old cheese

Gruyère Kaltbach and Appenzeller Black are delicious old cheese from Switzerland. Gruyère Kaltbach is characterized by an intensely rich, spicy taste. This delicious taste is the result of ripening in the moist sand caves of Kaltbach. Appenzeller Black is one of the best-known and spiciest cheeses in Switzerland. The cheese owes its strong aroma to the intensive ripening and the addition of a secret spice mixture.