Echte Loo

Lär känna Echte Loo, en unik halvhård regional ost med en skarp smak och rik tradition. Denna ost, som härstammar från det gamla klostret Loo, är perfekt för en ostbricka och passar utmärkt med en trappistöl eller ett glas La Chouffe.

SKU 5055710938162
All cheese is freshly vacuum-packed, except whole cheeses.
Scroll down for more information about ingredients and other details.
icon

Durata minima di 7 settimane - carta per formaggi inclusa gratuitamente

icon

Minst 7 veckors hållbarhet - ostpapper ingår gratis

icon

OSTSÄLJARE SEDAN 1970 - FÖR ENSKILDA OCH FÖRETAGSKUNDER

icon

Kylfrakt med leverans- och färskhetsgaranti

icon

GÅVA? Byt adress i check-out

Beskrivning / Echte Loo

Echte Loo tillverkas fortfarande på traditionellt sätt. Den naturliga mognaden och den tvättade skorpan ger denna ost en skarp och unik smak. Denna typiska halvhårda regionala ost är perfekt för en ostbricka, kombinerad med en trappistöl eller ett glas La Chouffe.

Echte Loo tillverkas enligt receptet från fäderna i det gamla klostret Loo. Tack vare röd bakteriejäsning har denna ost sin pikanta smak och karakteristiska arom.

Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad KOMJÖLK, salt, syrningskultur, mikrobiellt löpe, konserveringsmedel (lysozym: ÄGG), färgämne (E160b), yta flora: rödbakterier, natamycin i skorpan

Kvalitet:
Din ost skärs färsk och vakuumförpackas. Den hårda strukturen hos Echte Loo gör osten perfekt för postförsändelse.

Mer information

Dimension hel ost 21 cm Ø x 8 cm H
Märke Passendale
Smakstyrka Mild
Landets ursprung Belgien
Näringsvärdesinformation per 100 gram
fett (gr) 27
Mättat fett (gr) 19.2
Kalorier (kcal) 332
Kilojoules (KJ) 1378
kolhydrater (gr) 0
Protein (gr) 21.4
Natrium (mg) 200
Typ av mjölk Ko
Glutenfri Ja
Typ av löpe Vegetarisk löpe (mikrobiell)
Sockerfri Nej
Kan innehålla spår av jordnötter Ja
Ätbar ostkant Nej
Laktosfri No
Pastöriserad Ja/Nej Pastöriserad
Begränsad hållbarhet Nej
Skriv din egen recension
Du recenserar: Echte Loo
Ditt betyg:
Loading...

You submitted your review for moderation.