Abbey cheese St Bernardus
Abbey cheese St. Bernard är krämig, fyllig och mjuk i smaken. Tack vare den milda nötsmaken kan St. Bernard med rätta kallas en ost med karaktär. Det traditionella receptet och mognaden ger St. Bernard en lätt kryddig smak och en autentisk karaktär. En sann smaksensation, där du helt enkelt smakar Burgundiska Flandern.
Durata minima di 7 settimane - carta per formaggi inclusa gratuitamente
Minst 7 veckors hållbarhet - ostpapper ingår gratis
OSTSÄLJARE SEDAN 1970 - FÖR ENSKILDA OCH FÖRETAGSKUNDER
Kylfrakt med leverans- och färskhetsgaranti
GÅVA? Byt adress i check-out
CHECK hur vi packar och SHIP
En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.
Ingredienser:
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.
Ursprung
Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.
Kombination
Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.
En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.
Ingredienser:
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.
Ursprung
Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.
Kombination
Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.
En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.
Ingredienser:
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.
Ursprung
Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.
Kombination
Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.
En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.
Ingredienser:
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.
Ursprung
Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.
Kombination
Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.
En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.
Ingredienser:
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.
Ursprung
Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.
Kombination
Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.
En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.
Ingredienser:
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.
Ursprung
Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.
Kombination
Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.
En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.
Ingredienser:
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.
Ursprung
Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.
Kombination
Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.
En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.
Ingredienser:
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt
Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.
Ursprung
Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.
Kombination
Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.
Dimension hel ost | 23 cm Ø x 6 cm H |
---|---|
Märke | Abdijkaas St. Bernardus |
Smakstyrka | Mjuk |
Landets ursprung |
Belgien ![]() |
Näringsvärdesinformation | per 100 gram |
fett (gr) | 27 |
Mättat fett (gr) | 19,2 |
Kalcium (mg) | 815 |
Kalorier (kcal) | 335 |
Kilojoules (KJ) | 1390 |
Protein (gr) | 23 |
Natrium (mg) | 735 |
Typ av mjölk |
Ko ![]() |
Glutenfri | Ja |
Typ av löpe | Löpmage |
Sockerfri | Nej |
Kan innehålla spår av jordnötter | Ja |
Ätbar ostkant | Nej |
Laktosfri | No |
Pastöriserad | Yes |
Begränsad hållbarhet | Nej |
Gjord av Betesmjölk | Betesmjölk kommer från bondgårdar där korna går på bete från vår till höst åtminstone 120 dagar om året, minimalt 6 timmar om dagen.![]() |