Abbey cheese St Bernardus

Rating:
100% of 100

Abbey cheese St. Bernard är krämig, fyllig och mjuk i smaken. Tack vare den milda nötsmaken kan St. Bernard med rätta kallas en ost med karaktär. Det traditionella receptet och mognaden ger St. Bernard en lätt kryddig smak och en autentisk karaktär. En sann smaksensation, där du helt enkelt smakar Burgundiska Flandern.

  • CHECK hur vi packar och SHIP

En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.

Ingredienser: 
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt


Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.

Kombination

Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.

En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.

Ingredienser: 
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt


Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.

Kombination

Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.

En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.

Ingredienser: 
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt


Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.

Kombination

Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.

En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.

Ingredienser: 
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt


Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.

Kombination

Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.

En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.

Ingredienser: 
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt


Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.

Kombination

Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.

En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.

Ingredienser: 
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt


Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.

Kombination

Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.

En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.

Ingredienser: 
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt


Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.

Kombination

Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.

En halvhård ost, kännetecknad av en krämig och mjuk struktur, det vill säga den belgiska Abbey-osten St. Bernard. Denna autentiska fadersost med brunbelagd skorpa har med rätta belönats med Silver vid den internationella osttävlingen. I kombination med en St. Bernard-öl eller klosteröl kommer denna ost verkligen till sin rätt.

Ingredienser: 
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt


Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Abbey cheese St. Bernard gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Denna faders ost har en rik historia. Produktionen startade för mer än ett sekel sedan vid "Refuge Notre Dame de St. Bernard" i Watou, Belgien. Denna gård inreddes med syftet att göra en fars ost. Ostfabriken flyttade till Trappistenweg runt 1930, där fram till nu bryggs det berömda St. Bernard-ölet. Evarist Deconinck tog över osttillverkningen från fäderna och utökade den ytterligare. Ostfabriken såldes 1959 och numera ligger produktionen i Belgomilks händer i Moorslede.

Kombination

Abbey cheese St. Bernard är idealisk som ett smakfullt smörgåspålägg. Eller vad sägs om ett läckert tillskott till din ostbricka? Denna ost är också mycket god på egen hand. Hur som helst kommer du att överraska dina gäster med denna läckra goding. Denna ost bör naturligtvis innehålla en äkta St. Bernard-öl, klosteröl eller trappistöl. Denna öl kompletterar smaken av denna krämiga ost.


Mer information
Dimension hel ost 23 cm Ø x 6 cm H
Märke Abdijkaas St. Bernardus
Smakstyrka Mjuk
Landets ursprung Belgien
Näringsvärdesinformation per 100 gram
fett (gr) 27
Mättat fett (gr) 19,2
Kalcium (mg) 815
Kalorier (kcal) 335
Kilojoules (KJ) 1390
Protein (gr) 23
Natrium (mg) 735
Typ av mjölk Ko
Glutenfri Ja
Typ av löpe Löpmage
Sockerfri Nej
Kan innehålla spår av jordnötter Ja
Ätbar ostkant Nej
Laktosfri No
Pastöriserad Yes
Begränsad hållbarhet Nej
Gjord av Betesmjölk Betesmjölk kommer från bondgårdar där korna går på bete från vår till höst åtminstone 120 dagar om året, minimalt 6 timmar om dagen.
Write Your Own Review
Du recenserar:Abbey cheese St Bernardus
Ditt betyg

No Related Posts