De Rotterdamsche Oude
De Rotterdamsche Oude har några läckra ostar i sitt sortiment. Naturligtvis är alla gamla ostar. Du kan välja mellan följande varianter: De Rotterdamsche Oude 36 veckor, De Rotterdamsche Oude 55 veckor, De Rotterdamsche Oude 100 veckor och slutligen De Rotterdamsche Oude Goat 28 veckor. Alla dessa varianter har, som namnen redan antyder, mognat till perfektion under lång tid. Varje variant har sitt eget unika recept. Det är det som gör ostarna i De Rotterdamsche Oude så speciella. Varje ost har en unik karaktär och en distinkt smak.
De Rotterdamsche Oude
För år sedan hade Rotterdam ingen egen ost ännu. En grupp affärsmän från Rotterdam bestämde sig för att ändra på det. Och så föddes De Rotterdamsche Oud. Riktig Rotterdam ost. Logotypen för De Rotterdamsche Oude designades i Rotterdams särdrag och färger. Det finns olika varianter av De Rotterdamsche Oude på marknaden idag. Alla med en distinkt smak och unik karaktär. Missionen för männen bakom varumärket är att låta så många som möjligt njuta av gammal ost intensivt. Visionen är att introducera världen för det unika ostmärket Rotterdam.
Tillverkning av De Rotterdamsche Oude-ost
Tid är kanske den enskilt viktigaste ingrediensen i osten De Rotterdamsche Oude. Tiden säkerställer att osten kan mogna optimalt och kan utveckla den utsökta, distinkta smaken. Tillverkarna av De Rotterdamsche Oude erbjuder varje ost tillräckligt med tid för att mogna till perfektion, under idealiska omständigheter. Osten lagras på furuplankor, vilket säkerställer en ännu bättre smakutveckling. Dessutom utgör läcker färsk mjölk från holländska kor grunden för osten. Denna mjölk är av hög kvalitet, vilket förstås gynnar ostens slutliga smak.