De Rotterdamsche Oude

De Rotterdamsche Oude

De Rotterdamsche Oude har några läckra ostar i sitt sortiment. Naturligtvis är alla gamla ostar. Du kan välja mellan följande varianter: De Rotterdamsche Oude 36 veckor, De Rotterdamsche Oude 55 veckor, De Rotterdamsche Oude 100 veckor och slutligen De Rotterdamsche Oude Goat 28 veckor. Alla dessa varianter har, som namnen redan antyder, mognat till perfektion under lång tid. Varje variant har sitt eget unika recept. Det är det som gör ostarna i De Rotterdamsche Oude så speciella. Varje ost har en unik karaktär och en distinkt smak.

Filter
Sätt fallande sortering
Visa som Grid Listvy

4 artiklar

per page
  1. Rating:
    95%
    (5)
    Rotterdamsche Old Cheese
    As low as 75,54 kr Se fraktkostnader
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  2. Rating:
    100%
    (2)
    Rotterdamsche Oude 55 weeks
    As low as 78,44 kr Se fraktkostnader
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  3. Rating:
    90%
    (3)
    Rotterdamsche Oude 100 weeks
    As low as 84,48 kr Se fraktkostnader
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
  4. Rotterdamsche Oude Goat 28 weeks
    As low as 93,67 kr Se fraktkostnader
    Välj din vikt
    Lägg till i önskelista
    Lägg till jämför
Sätt fallande sortering
Visa som Grid Listvy

4 artiklar

per page

De Rotterdamsche Oude

Years ago, Rotterdam did not have its own cheese yet. A group of Rotterdam businessmen decided to changed that. And so De Rotterdamsche Oud was born. Real Rotterdam cheese. The logo of De Rotterdamsche Oude was designed in the characteristics and colors of the city of Rotterdam. There are various variants of De Rotterdamsche Oude on the market today. All of them with a distinct taste and unique character. The mission of the men behind the brand is to allow as many people as possible to enjoy old cheese intensively. The vision is to introduce the world to the unique Rotterdam cheese brand.

The production of De Rotterdamsche Oude cheese

Time is perhaps the single most important ingredient of De Rotterdamsche Oude cheese. Time ensures that the cheese can mature optimally and can develop the delicious, distinct taste. The makers of De Rotterdamsche Oude offer every cheese enough time to ripen to perfection, under the ideal circumstances. The cheese is aged on pinewood planks, which ensures an even better taste development. Moreover, delicious fresh milk from Dutch cows forms the basis for the cheese. This milk is of high quality, which of course benefits the final taste of the cheese.