icon

Durata minima di 7 settimane - carta per formaggi inclusa gratuitamente

icon

Minst 7 veckors hållbarhet - ostpapper ingår gratis

icon

OSTSÄLJARE SEDAN 1970 - FÖR ENSKILDA OCH FÖRETAGSKUNDER

icon

Kylfrakt med leverans- och färskhetsgaranti

icon

GÅVA? Byt adress i check-out

De Rotterdamsche Oude

De Rotterdamsche Oude

De Rotterdamsche Oude har några läckra ostar i sitt sortiment. Naturligtvis är alla gamla ostar. Du kan välja mellan följande varianter: De Rotterdamsche Oude 36 veckor, De Rotterdamsche Oude 55 veckor, De Rotterdamsche Oude 100 veckor och slutligen De Rotterdamsche Oude Goat 28 veckor. Alla dessa varianter har, som namnen redan antyder, mognat till perfektion under lång tid. Varje variant har sitt eget unika recept. Det är det som gör ostarna i De Rotterdamsche Oude så speciella. Varje ost har en unik karaktär och en distinkt smak.

Visa som Grid Listvy
Sortera på
Rotterdamsche Old Cheese 36 veckor
(5)
I Nederländerna njuter vi av vår ost. Vi äter det gärna på bröd ell... mer info
Så lågt som 92,28 kr
Rotterdamsche gammal ost 55 veckor
(2)
Rotterdamsche gammal ost 55 veckor är robust och kraftfull i smaken... mer info
Så lågt som 95,34 kr
Rotterdamsche gammal ost 100 veckor
(3)
Rotterdamsche gammal ost 100 veckor är inte mindre än 100 veckor ga... mer info
Så lågt som 101,70 kr
Rotterdamsche getost 28 veckor
De Rotterdamsche Oude Goat 28 veckor har en underbart fyllig och kr... mer info
Så lågt som 111,38 kr

4 artiklar

per page

De Rotterdamsche Oude

För år sedan hade Rotterdam ingen egen ost ännu. En grupp affärsmän från Rotterdam bestämde sig för att ändra på det. Och så föddes De Rotterdamsche Oud. Riktig Rotterdam ost. Logotypen för De Rotterdamsche Oude designades i Rotterdams särdrag och färger. Det finns olika varianter av De Rotterdamsche Oude på marknaden idag. Alla med en distinkt smak och unik karaktär. Missionen för männen bakom varumärket är att låta så många som möjligt njuta av gammal ost intensivt. Visionen är att introducera världen för det unika ostmärket Rotterdam.

Tillverkning av De Rotterdamsche Oude-ost

Tid är kanske den enskilt viktigaste ingrediensen i osten De Rotterdamsche Oude. Tiden säkerställer att osten kan mogna optimalt och kan utveckla den utsökta, distinkta smaken. Tillverkarna av De Rotterdamsche Oude erbjuder varje ost tillräckligt med tid för att mogna till perfektion, under idealiska omständigheter. Osten lagras på furuplankor, vilket säkerställer en ännu bättre smakutveckling. Dessutom utgör läcker färsk mjölk från holländska kor grunden för osten. Denna mjölk är av hög kvalitet, vilket förstås gynnar ostens slutliga smak.