Abbey cheese Orval

Rating:
90% of 100

Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.

As low as 106,40 kr Se fraktkostnader
Weight:
  • CHECK hur vi packar och SHIP

Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.

Ingredienser: 
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt

Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.

Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.

Ingredienser: 
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt

Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.

Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.

Ingredienser: 
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt

Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.

Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.

Ingredienser: 
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt

Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.

Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.

Ingredienser: 
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt

Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.

Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.

Ingredienser: 
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt

Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.

Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.

Ingredienser: 
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt

Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.

Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.

Ingredienser: 
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt

Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.


Mer information
Märke Orval
Smakstyrka Mild
Landets ursprung Belgien
Näringsvärdesinformation per 100 gram
fett (gr) 55
Mättat fett (gr) 21,9
Kalcium (mg) 160
Kalorier (kcal) 372
Kilojoules (KJ) 1556
kolhydrater (gr) 0,2
Protein (gr) 22
Typ av mjölk Ko
Glutenfri Ja
Typ av löpe Löpmage
Sockerfri Ja
Kan innehålla spår av jordnötter Ja
Ätbar ostkant Ja
Laktosfri No
Pastöriserad Yes
Begränsad hållbarhet Nej
Gjord av Betesmjölk Betesmjölk kommer från bondgårdar där korna går på bete från vår till höst åtminstone 120 dagar om året, minimalt 6 timmar om dagen.
Write Your Own Review
Du recenserar:Abbey cheese Orval
Ditt betyg

No Related Posts