Abbey cheese Orval
Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.
Durata minima di 7 settimane - carta per formaggi inclusa gratuitamente
Minst 7 veckors hållbarhet - ostpapper ingår gratis
OSTSÄLJARE SEDAN 1970 - FÖR ENSKILDA OCH FÖRETAGSKUNDER
Kylfrakt med leverans- och färskhetsgaranti
GÅVA? Byt adress i check-out
CHECK hur vi packar och SHIP
Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt
Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.
Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt
Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.
Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt
Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.
Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt
Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.
Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt
Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.
Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt
Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.
Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt
Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.
Orval tillverkas på platsen för trappistklostret i Orval i södra Belgien. Färsk helmjölk från Gaume-regionen används som basråvara. Det är en halvmjuk ost av typen St. Paulin som mognar i tre veckor.
Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad komjölk, löpe, förrätt, salt
Kvalitet:
Din Orvalost är nyskuren och vakuumförpackad!
Orvalostens hårda struktur gör den perfekt att skicka med posten.
Märke | Orval |
---|---|
Smakstyrka | Mild |
Landets ursprung |
Belgien ![]() |
Näringsvärdesinformation | per 100 gram |
fett (gr) | 55 |
Mättat fett (gr) | 21,9 |
Kalcium (mg) | 160 |
Kalorier (kcal) | 372 |
Kilojoules (KJ) | 1556 |
kolhydrater (gr) | 0,2 |
Protein (gr) | 22 |
Typ av mjölk |
Ko ![]() |
Glutenfri | Ja |
Typ av löpe | Löpmage |
Sockerfri | Ja |
Kan innehålla spår av jordnötter | Ja |
Ätbar ostkant | Ja |
Laktosfri | No |
Pastöriserad | Yes |
Begränsad hållbarhet | Nej |
Gjord av Betesmjölk | Betesmjölk kommer från bondgårdar där korna går på bete från vår till höst åtminstone 120 dagar om året, minimalt 6 timmar om dagen.![]() |