Chimay Grand Cru

Rating:
90% of 100

Chimay Grand Cru är en halvhård trappistost gjord på helmjölk. Denna färska mjölk från Land of Chimay ger osten dess fylliga och samtidigt milda smak. Mognadstiden på 4 veckor bidrar till Chimays unika karaktär. Chimay Tripel smakar naturligtvis fantastiskt med denna ost.

As low as 112,66 kr Se fraktkostnader Regular Price 112,66 kr Se fraktkostnader
Weight:
  • CHECK hur vi packar och SHIP

Chimay Grand Cru är en halvhård pressad ost med en speciell smak. Huden tvättas faktiskt med trappistölet Chimay. Detta ger osten en unik smak som stimulerar alla sinnen. Osten har en nötig smak med bara en antydan av humle och malt, och en antydan till bitterhet. Doften är ganska stark, men själva osten är något mild med en krämig, krämig smak.

Ingredienser: 
Fett 48+, pastöriserad hel komjölk, löpe

Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Chimay Grand Cru gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Historien om Chimay Grand Cru går tillbaka till år 1850. Det året bosatte sig en grupp munkar från klostret i Chimay. Här byggde de Scourmont-klostret. 1876 lärde de sig om produktionen av ost i Frankrike. Samma år blev trappistosten från Chimay ett faktum. Chimay Grand Cru är en autentisk trappistost. Specialosten tillverkas uteslutande med lokal mjölk och enligt traditionella metoder. Mjölken skördas från 250 lokala bönder.

Kombination

Självklart går denna ost bäst att kombinera med trappisten Chimay. När du presenterar osten i kombination med Chimay Tripel för dina gäster kommer de utan tvekan att tala varmt om den. Men föredrar du eller någon av dina gäster ett gott vin? Då rekommenderas ett Bordeauxvin eller ett torrt, fruktigt vin till Chimay Grand Cru. Slutligen en rekommendation från tillverkaren: kombinera Chimay Grand Cru med tortillachips och salsa.

Chimay Grand Cru är en halvhård pressad ost med en speciell smak. Huden tvättas faktiskt med trappistölet Chimay. Detta ger osten en unik smak som stimulerar alla sinnen. Osten har en nötig smak med bara en antydan av humle och malt, och en antydan till bitterhet. Doften är ganska stark, men själva osten är något mild med en krämig, krämig smak.

Ingredienser: 
Fett 48+, pastöriserad hel komjölk, löpe

Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Chimay Grand Cru gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Historien om Chimay Grand Cru går tillbaka till år 1850. Det året bosatte sig en grupp munkar från klostret i Chimay. Här byggde de Scourmont-klostret. 1876 lärde de sig om produktionen av ost i Frankrike. Samma år blev trappistosten från Chimay ett faktum. Chimay Grand Cru är en autentisk trappistost. Specialosten tillverkas uteslutande med lokal mjölk och enligt traditionella metoder. Mjölken skördas från 250 lokala bönder.

Kombination

Självklart går denna ost bäst att kombinera med trappisten Chimay. När du presenterar osten i kombination med Chimay Tripel för dina gäster kommer de utan tvekan att tala varmt om den. Men föredrar du eller någon av dina gäster ett gott vin? Då rekommenderas ett Bordeauxvin eller ett torrt, fruktigt vin till Chimay Grand Cru. Slutligen en rekommendation från tillverkaren: kombinera Chimay Grand Cru med tortillachips och salsa.

Chimay Grand Cru är en halvhård pressad ost med en speciell smak. Huden tvättas faktiskt med trappistölet Chimay. Detta ger osten en unik smak som stimulerar alla sinnen. Osten har en nötig smak med bara en antydan av humle och malt, och en antydan till bitterhet. Doften är ganska stark, men själva osten är något mild med en krämig, krämig smak.

Ingredienser: 
Fett 48+, pastöriserad hel komjölk, löpe

Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Chimay Grand Cru gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Historien om Chimay Grand Cru går tillbaka till år 1850. Det året bosatte sig en grupp munkar från klostret i Chimay. Här byggde de Scourmont-klostret. 1876 lärde de sig om produktionen av ost i Frankrike. Samma år blev trappistosten från Chimay ett faktum. Chimay Grand Cru är en autentisk trappistost. Specialosten tillverkas uteslutande med lokal mjölk och enligt traditionella metoder. Mjölken skördas från 250 lokala bönder.

Kombination

Självklart går denna ost bäst att kombinera med trappisten Chimay. När du presenterar osten i kombination med Chimay Tripel för dina gäster kommer de utan tvekan att tala varmt om den. Men föredrar du eller någon av dina gäster ett gott vin? Då rekommenderas ett Bordeauxvin eller ett torrt, fruktigt vin till Chimay Grand Cru. Slutligen en rekommendation från tillverkaren: kombinera Chimay Grand Cru med tortillachips och salsa.

Chimay Grand Cru är en halvhård pressad ost med en speciell smak. Huden tvättas faktiskt med trappistölet Chimay. Detta ger osten en unik smak som stimulerar alla sinnen. Osten har en nötig smak med bara en antydan av humle och malt, och en antydan till bitterhet. Doften är ganska stark, men själva osten är något mild med en krämig, krämig smak.

Ingredienser: 
Fett 48+, pastöriserad hel komjölk, löpe

Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Chimay Grand Cru gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Historien om Chimay Grand Cru går tillbaka till år 1850. Det året bosatte sig en grupp munkar från klostret i Chimay. Här byggde de Scourmont-klostret. 1876 lärde de sig om produktionen av ost i Frankrike. Samma år blev trappistosten från Chimay ett faktum. Chimay Grand Cru är en autentisk trappistost. Specialosten tillverkas uteslutande med lokal mjölk och enligt traditionella metoder. Mjölken skördas från 250 lokala bönder.

Kombination

Självklart går denna ost bäst att kombinera med trappisten Chimay. När du presenterar osten i kombination med Chimay Tripel för dina gäster kommer de utan tvekan att tala varmt om den. Men föredrar du eller någon av dina gäster ett gott vin? Då rekommenderas ett Bordeauxvin eller ett torrt, fruktigt vin till Chimay Grand Cru. Slutligen en rekommendation från tillverkaren: kombinera Chimay Grand Cru med tortillachips och salsa.

Chimay Grand Cru är en halvhård pressad ost med en speciell smak. Huden tvättas faktiskt med trappistölet Chimay. Detta ger osten en unik smak som stimulerar alla sinnen. Osten har en nötig smak med bara en antydan av humle och malt, och en antydan till bitterhet. Doften är ganska stark, men själva osten är något mild med en krämig, krämig smak.

Ingredienser: 
Fett 48+, pastöriserad hel komjölk, löpe

Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Chimay Grand Cru gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Historien om Chimay Grand Cru går tillbaka till år 1850. Det året bosatte sig en grupp munkar från klostret i Chimay. Här byggde de Scourmont-klostret. 1876 lärde de sig om produktionen av ost i Frankrike. Samma år blev trappistosten från Chimay ett faktum. Chimay Grand Cru är en autentisk trappistost. Specialosten tillverkas uteslutande med lokal mjölk och enligt traditionella metoder. Mjölken skördas från 250 lokala bönder.

Kombination

Självklart går denna ost bäst att kombinera med trappisten Chimay. När du presenterar osten i kombination med Chimay Tripel för dina gäster kommer de utan tvekan att tala varmt om den. Men föredrar du eller någon av dina gäster ett gott vin? Då rekommenderas ett Bordeauxvin eller ett torrt, fruktigt vin till Chimay Grand Cru. Slutligen en rekommendation från tillverkaren: kombinera Chimay Grand Cru med tortillachips och salsa.

Chimay Grand Cru är en halvhård pressad ost med en speciell smak. Huden tvättas faktiskt med trappistölet Chimay. Detta ger osten en unik smak som stimulerar alla sinnen. Osten har en nötig smak med bara en antydan av humle och malt, och en antydan till bitterhet. Doften är ganska stark, men själva osten är något mild med en krämig, krämig smak.

Ingredienser: 
Fett 48+, pastöriserad hel komjölk, löpe

Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Chimay Grand Cru gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Historien om Chimay Grand Cru går tillbaka till år 1850. Det året bosatte sig en grupp munkar från klostret i Chimay. Här byggde de Scourmont-klostret. 1876 lärde de sig om produktionen av ost i Frankrike. Samma år blev trappistosten från Chimay ett faktum. Chimay Grand Cru är en autentisk trappistost. Specialosten tillverkas uteslutande med lokal mjölk och enligt traditionella metoder. Mjölken skördas från 250 lokala bönder.

Kombination

Självklart går denna ost bäst att kombinera med trappisten Chimay. När du presenterar osten i kombination med Chimay Tripel för dina gäster kommer de utan tvekan att tala varmt om den. Men föredrar du eller någon av dina gäster ett gott vin? Då rekommenderas ett Bordeauxvin eller ett torrt, fruktigt vin till Chimay Grand Cru. Slutligen en rekommendation från tillverkaren: kombinera Chimay Grand Cru med tortillachips och salsa.

Chimay Grand Cru är en halvhård pressad ost med en speciell smak. Huden tvättas faktiskt med trappistölet Chimay. Detta ger osten en unik smak som stimulerar alla sinnen. Osten har en nötig smak med bara en antydan av humle och malt, och en antydan till bitterhet. Doften är ganska stark, men själva osten är något mild med en krämig, krämig smak.

Ingredienser: 
Fett 48+, pastöriserad hel komjölk, löpe

Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Chimay Grand Cru gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Historien om Chimay Grand Cru går tillbaka till år 1850. Det året bosatte sig en grupp munkar från klostret i Chimay. Här byggde de Scourmont-klostret. 1876 lärde de sig om produktionen av ost i Frankrike. Samma år blev trappistosten från Chimay ett faktum. Chimay Grand Cru är en autentisk trappistost. Specialosten tillverkas uteslutande med lokal mjölk och enligt traditionella metoder. Mjölken skördas från 250 lokala bönder.

Kombination

Självklart går denna ost bäst att kombinera med trappisten Chimay. När du presenterar osten i kombination med Chimay Tripel för dina gäster kommer de utan tvekan att tala varmt om den. Men föredrar du eller någon av dina gäster ett gott vin? Då rekommenderas ett Bordeauxvin eller ett torrt, fruktigt vin till Chimay Grand Cru. Slutligen en rekommendation från tillverkaren: kombinera Chimay Grand Cru med tortillachips och salsa.

Chimay Grand Cru är en halvhård pressad ost med en speciell smak. Huden tvättas faktiskt med trappistölet Chimay. Detta ger osten en unik smak som stimulerar alla sinnen. Osten har en nötig smak med bara en antydan av humle och malt, och en antydan till bitterhet. Doften är ganska stark, men själva osten är något mild med en krämig, krämig smak.

Ingredienser: 
Fett 48+, pastöriserad hel komjölk, löpe

Kvalitet:
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Chimay Grand Cru gör den perfekt att skicka med posten.

Ursprung

Historien om Chimay Grand Cru går tillbaka till år 1850. Det året bosatte sig en grupp munkar från klostret i Chimay. Här byggde de Scourmont-klostret. 1876 lärde de sig om produktionen av ost i Frankrike. Samma år blev trappistosten från Chimay ett faktum. Chimay Grand Cru är en autentisk trappistost. Specialosten tillverkas uteslutande med lokal mjölk och enligt traditionella metoder. Mjölken skördas från 250 lokala bönder.

Kombination

Självklart går denna ost bäst att kombinera med trappisten Chimay. När du presenterar osten i kombination med Chimay Tripel för dina gäster kommer de utan tvekan att tala varmt om den. Men föredrar du eller någon av dina gäster ett gott vin? Då rekommenderas ett Bordeauxvin eller ett torrt, fruktigt vin till Chimay Grand Cru. Slutligen en rekommendation från tillverkaren: kombinera Chimay Grand Cru med tortillachips och salsa.


Mer information
Dimension hel ost 20 cm Ø x 6 cm H
Märke Chimay
Smakstyrka Pithy
Landets ursprung Belgien
Näringsvärdesinformation per 100 gram
fett (gr) 27
Mättat fett (gr) 20
Kalorier (kcal) 360
Kilojoules (KJ) 1505
Protein (gr) 23
Natrium (mg) 821
Typ av mjölk Ko
Glutenfri Ja
Typ av löpe Vegetarisk löpe (mikrobiell)
Sockerfri Nej
Kan innehålla spår av jordnötter Ja
Ätbar ostkant Nej
Laktosfri No
Pastöriserad Yes
Begränsad hållbarhet Nej
Gjord av Betesmjölk Betesmjölk kommer från bondgårdar där korna går på bete från vår till höst åtminstone 120 dagar om året, minimalt 6 timmar om dagen.
Write Your Own Review
Du recenserar:Chimay Grand Cru
Ditt betyg

No Related Posts