icon

Durata minima di 7 settimane - carta per formaggi inclusa gratuitamente

icon

Minst 7 veckors hållbarhet - ostpapper ingår gratis

icon

OSTSÄLJARE SEDAN 1970 - FÖR ENSKILDA OCH FÖRETAGSKUNDER

icon

Kylfrakt med leverans- och färskhetsgaranti

icon

GÅVA? Byt adress i check-out

Vinost

Det finns många olika sorters vinost på marknaden. För att göra vinost behöver du en krämig och mjuk ost. Många ostmakare väljer därför getmjölk, men den mjuka komjölken från de schweiziska alperna är också mycket populär. Vill du veta hur en vinost smakar? Prova dem alla! Vi packar dem i en vakuumpåse så att du inte behöver oroa dig för hållbarheten och kan njuta av osten hur länge du vill.

Visa som Grid Listvy
Sortera på
Queso tre leches al vino
Queso Tres Leches al Vino är en läcker spansk ost med ursprung i de... mer info
Så lågt som 132,81 kr
Ubriaco di Raboso
Denna ost kallas även för berusningsosten. Ubriaco di raboso är en ... mer info
Så lågt som 132,12 kr
Vinost Landle
(1)
Ländle Weinkäse är gjord av den finaste färska alpmjölken och mogna... mer info
Så lågt som 113,15 kr
Wynendale
Wynendale är en mjuk ost från området Brygge, gjord på belgisk mjöl... mer info
Så lågt som 136,54 kr
Mont Vully Rouge Classic NEW
Upptäck Mont Vully Rouge, en utsökt halvhård ost med en mjuk, delik... mer info
Så lågt som 154,38 kr
Port Wine Derby NEW
Upptäck den raffinerade smaken av Port Wine Derby, en krämig Derbyo... mer info
Så lågt som 110,63 kr

6 artiklar

per page

Vinost

Rikta ost- och vinälskare kombinerar regelbundet en bit ost med ett gott glas vin. Ostens krämiga smak kompletterar den fruktiga smaken hos de flesta röda viner mycket väl. Älskar du också ett glas vin? Då är denna speciella vinost precis grejen för dig. Du behöver inte längre lägga till ett glas vin med denna ost eftersom den redan har tillsatts under mognadsprocessen. Denna unika typ av ost ser verkligen bra ut på en smakrik ostbricka och passar bra till en söt sommarsallad.

Vinost lagras i cirka 4 månader. De senaste två veckorna har osten legat i rött vin. Det betyder att osten sänks ned i ett kärl med rött vin, där osten ligger i cirka två veckor. På så sätt kan smaken av rödvinet tränga djupt in i osten. Ostens konsistens förblir krämig och mjuk, men smaken är uttalad och fruktig. På grund av denna autentiska mognadsprocess är vinost mycket populär bland alla typer av ostälskare. Ska du göra en ostbricka snart? Glöm inte att lägga till vinosten. Denna ost är inte bara utsökt i kombination med vin, utan även med andra tuggor som Serranoskinka och oliver.