‘Att få den bästa kvalitén! Så kommer alla beställningar av ost skickas i kylpaket om det behövs! Vi skär din ost färsk från bladet och paketerar den propert i vakuum. När osten väl är i vakuum så kan du förvara den i runt fem till sex veckor.’
Walter Peters
Frisk leverans Vi skär din ost fräsch från bladet och linda osten i vakuum. När osten är i vakuum kan du lagra osten i ca 7 till 8 veckor. Sedan skickar vi osten med en cool pack. Så vi kan leverera den bästa optimala kvaliteten och du kan njuta av ditt läckra ostmoment.
Leveransgaranti Vi erbjuder ett brett utbud av produkter till konkurrenskraftiga priser och så låga fraktkostnader som möjligt. Alla produkter är noggrant packas och skickas. Alla försändelser över hela världen är 100% försäkrad, så vi erbjuder en leveransgaranti 100%. Du kan alltid spåra ditt paket noggrant så att du är väl informerad när ditt paket kommer att levereras.
Låt oss presentera oss själva Goudaostshop.se är en del av Kaashandel Peters: ett riktigt familjeföretag med över 50 års erfarenhet. Vi är en av de huvudsakliga ostleverantörerna i centrala Nederländerna ééför både den privata och företagsmarknaden. Läs mer om vårt företag här.
Vår slogan Dela din ost med vänner, familj och bekanta. Ost är hälsosamt, Ost är njutning, Ost binder samman!!
Leveransgaranti Vi erbjuder ett brett utbud av produkter till konkurrenskraftiga priser och så låga fraktkostnader som möjligt. Alla produkter är noggrant packas och skickas. Alla försändelser över hela världen är 100% försäkrad, så vi erbjuder en leveransgaranti 100%. Du kan alltid spåra ditt paket noggrant så att du är väl informerad när ditt paket kommer att levereras.
Frisk leverans Vi skär din ost fräsch från bladet och linda osten i vakuum. När osten är i vakuum kan du lagra osten i ca 7 till 8 veckor. Sedan skickar vi osten med en cool pack. Så vi kan leverera den bästa optimala kvaliteten och du kan njuta av ditt läckra ostmoment.
Organisk ost - Biologisk ost
* Alla våra ekologiska ostar är gjord av holländska ekologisk mjölk med vegetarisk löpe *
Vad är skillnaden på organisk ost och 'vanlig' ost? Den huvudsakliga skillnaden är att kon har ett väldigt annorlunda liv. Kalvarna ges inte konstgjord mjölk, endast organisk komjölk. Vidare så får de bara organiskt foder. Utöver det så används inga konstgjorda och/eller kemiska substanser för att gödsla landet. I framtagningen av organisk ost så är användandet av antisvampmedel och antibakteriella medel förbjudna. Färgämnen tillåts heller inte. Detta är bara en del av åtgärderna som tas för att försäkra att organisk ost är helt organisk. Detta är inte bara bra, utan även utsökt! Besök www.GoudaOstShop.se för vårt utbud av organiska ostar.
Skillnader mellan en biologisk och vanlig ost är inte lätt att se direkt. Smaken skiljer sig inte mycket och även sätten osten görs på har mycket gemensamt. Det finns många olika unga biologiska ostar, biologiska ostar som lagrats längre, men även varianter med kryddor. Nästan alla välkända ostar har nuförtiden även en biologisk variant! Det är bra att veta att man inte alltid använder ren vegetarisk löpe när biologisk ost görs. Det betyder i praktiken att en biologisk ost inte alltid är vegetarisk, dock tar bönder oftast hänsyn till detta. Biologisk ost finns i bitar, men kan också köpas som hel ost. Härligt för varje ostbräda!
Gjord med respekt
Vad gör att en biologisk ost är biologisk då? Skillnader finns i vad korna får att äta, gödslingen av betesmarkerna och användning av hjälpämnen. Kon får endast biologisk mat, och det gör att smaken av mjölken blir bättre, och betesmarken får inte berikas med konstgjord gödsling. När osten görs är det inte tillåtet att använda medel som bestrider mögel, och osten får inte färgas. Bara gårdar som lever upp till alla dessa krav får märka sina ostar som ’biologiska’, något att vara stolt över!
‘Att få den bästa kvalitén! Så kommer alla beställningar av ost skickas i kylpaket om det behövs! Vi skär din ost färsk från bladet och paketerar den propert i vakuum. När osten väl är i vakuum så kan du förvara den i runt fem till sex veckor.’