Åldrad Vänost

Åldrad Vänost
Åldrad Vänost ligger i en klass för sig själv. Det är en väldigt speciell typ av ost och är en genuin delikatess. Den har en krämig och kryddig ton och har en lättsmulad textur.
Beskrivning / Åldrad Vänost
Åldrad Vänost ligger i en klass för sig själv. Det är en väldigt speciell typ av ost och är en genuin delikatess. Den har en krämig och kryddig ton och har en lättsmulad textur. Åldrad Vänosts lagringsperiod på tolv månader resulterar i en rik smak och gör osten till en perfekt holländsk gåva till vänner och släktingar från andra länder. Denna ost passar perfekt för långa leveransavstånd och kommer bibehålla sin smak i veckor efter sin första användning.
Ingredienser:
Fett 48+, pastöriserad komjölk, löpe, salt, mjölksyra, natriumnitrat, annatto, vitamin A, B och D
Kvalitet:
Din ost är färskskuren och vakuumförpackad!
Holländsk osts hårda struktur gör den perfekt lämpad för att skickas med post.
Goudaost:
Goudaost är en av de mest populär ostarna i världen. Dessvärre så är namnet Goudaost inte skyddat, så termen är inte begränsad till ost av holländskt ursprung. Om en ost är märkt som 'Gouda Holland' så är det dock en äkta, holländsk goudaost. Självklart så är det denna ost som vi säljer i vår butik. Vi erbjuder goudaost av olika lagringsgrader, från ung ost (lagras fyra veckor) till väldigt åldrad ost (lagras i tre eller fyra år).
Genuin, Holländsk Goudaost:
De lekkerste kaas komt van Goudse Kaas Shop!
Mer information
Dimension hel ost | +/- 37 cm Ø x 11 cm H |
---|---|
Märke | Gouda Premium |
Smakstyrka | Pikanta |
Landets ursprung | Nederländerna
![]() |
Näringsvärdesinformation | per 100 gram |
fett (gr) | 32,5 |
Mättat fett (gr) | 20 |
Kalcium (mg) | 871 |
Kalorier (kcal) | 368 |
Kilojoules (KJ) | 1526 |
kolhydrater (gr) | 0 |
Protein (gr) | 25,5 |
Natrium (mg) | 791 |
Typ av mjölk | Ko
![]() |
Glutenfri | Ja |
Typ av löpe | Löpe |
Sockerfri | Ja |
Kan innehålla spår av jordnötter | Ja |
Ätbar ostkant | Nej |
Laktosfri | Yes
![]() |
Pastöriserad Ja/Nej | Pastöriserad |
Begränsad hållbarhet | Nej |