Ubriaco di Raboso
Ubriaco di Raboso
Denna ost kallas även för berusningsosten. Ubriaco di raboso är en utsökt italiensk ost doppad i Carbenet rött vin från Venedigregionen.
Beskrivning / Ubriaco di Raboso
Denna ost kallas även för berusningsosten. Ubriaco di raboso är en utsökt italiensk ost doppad i Carbenet rött vin från regionen Venedig.
Smaken på osten är fin och kryddig, men ändå mild i smaken. Detta med aromer av rött vin, bär och körsbär.
Förslagsförslag
Öppna 20 minuter före konsumtion och låt det stå i rumstemperatur för att framhäva och förstärka dess arom och smak.
Ingredienser:
50+, pastöriserad komjölk, salt, 1 % druvmust, 0,5 % vin, konserveringsmedel (E1105 (ägg)), startkultur, animaliskt löpe
Kvalitet:
Din Ubriaco di raboso-ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Ubriaco di raboso-osten gör den perfekt att skicka med posten. Detta är en orginal Ubriaco di raboso-ost.
Mer information
Dimension hel ost | 31 cm Ø x 7 cm H |
---|---|
Smakstyrka | Pithy |
Landets ursprung | Italien |
Näringsvärdesinformation | per 100 gram |
fett (gr) | 36 |
Mättat fett (gr) | 25,62 |
Kalcium (mg) | 200 |
Kalorier (kcal) | 428 |
Kilojoules (KJ) | 1775 |
kolhydrater (gr) | 1,07 |
Protein (gr) | 26 |
Typ av mjölk | Ko |
Glutenfri | Nej |
Typ av löpe | Löpe |
Sockerfri | Nej |
Kan innehålla spår av jordnötter | Ja |
Ätbar ostkant | Nej |
Laktosfri | No |
Pastöriserad Ja/Nej | Pastöriserad |
Begränsad hållbarhet | Nej |