BeemsterLite 19+ Mogna
BeemsterLite 19+ Mogna
Vår 19+ Mogen ost har mognat naturligt i runt fyra månader. Detta ger osten sin lätta smak, som även gör den till en populär och med flit utvald krydda för sallader, ugnsrätter eller lätta ostbrickor.
Kylt och snabb leverans - Super färskt - Vakuumpackat och lång hållbarhet
BeemsterLite 19+ Mogna
Vår 19+ Mogen ost har mognat naturligt i runt fyra månader. Detta ger osten sin lätta smak, som även gör den till en populär och med flit utvald krydda för sallader, ugnsrätter eller lätta ostbrickor.
Vår 19+ Mogen ost har mognat naturligt i runt fyra månader. Detta ger osten sin lätta smak, som även gör den till en populär och med flit utvald krydda för sallader, ugnsrätter eller lätta ostbrickor.
Ingredienser:
Fett 19+, pastöriserad komjölk, löpe, salt, mjölksyra, natriumnitrat
Kvalitet:
Din ost är färskskuren och vakuumförpackad!
Holländsk osts hårda struktur gör den perfekt lämpad för att skickas med post.
Denna är en genuin beemsterost från Nederländerna:
Beemsterost har fått sitt namn från Hollands äldsta polder - Beemster. Diverse arter av gräs växer i detta återvunna område och det ger beemsterosten en specifik smak. Osten finns tillgänglig i fyra olika typer, som är: ung lagrad, lagrad, extra lagrad och lagrad. Alla beemsterostar har en distinkt salt och krämig nyans i sin smak. Traditionellt så används osten speciellt som smörgåspålägg, men den kan även avnjutas som ett tilltugg.
Dimension hel ost | +/- 37 cm Ø x 11 cm H |
---|---|
Märke | Beemster Kaas |
Smakstyrka | Pithy |
Landets ursprung | Nederländerna |
Näringsvärdesinformation | per 100 gram |
fett (gr) | 18.6 |
Mättat fett (gr) | 13.4 |
Kalcium (mg) | 1030 |
Kalorier (kcal) | 292 |
Kilojoules (KJ) | 1218 |
kolhydrater (gr) | 0 |
Protein (gr) | 31.1 |
Natrium (mg) | 955 |
Typ av mjölk | Ko |
Glutenfri | Ja |
Typ av löpe | Vegetarisk löpe (mikrobiell) |
Sockerfri | Ja |
Kan innehålla spår av jordnötter | Ja |
Ätbar ostkant | Nej |
Laktosfri | No |
Pastöriserad Ja/Nej | Pastöriserad |
Begränsad hållbarhet | Nej |