Rökt ost | 200 gram

En utsökt rökt ost av extra hög kvalitet, gjord av den finaste goudaosten. Denna ost har en autentisk röksmak som perfekt kompletterar den krämiga texturen av gouda. En verklig delikatess för älskare av rökiga smaker.

SKU 90751E
All cheese is freshly vacuum-packed, except whole cheeses.
Scroll down for more information about ingredients and other details.
icon

Durata minima di 7 settimane - carta per formaggi inclusa gratuitamente

icon

Minst 7 veckors hållbarhet - ostpapper ingår gratis

icon

OSTSÄLJARE SEDAN 1970 - FÖR ENSKILDA OCH FÖRETAGSKUNDER

icon

Kylfrakt med leverans- och färskhetsgaranti

icon

GÅVA? Byt adress i check-out

Beskrivning / Rökt ost | 200 gram

Upptäck den rika smaken av rökt Gouda-ost, skapad genom en noggrann rökprocess. Denna teknik ger osten sin karakteristiska röksmak och en distinkt gulbrun skorpa. Perfekt för att höja dina lunchsmörgåsar till en ny nivå. I det nederländska köket är det en älskad ingrediens i traditionella 'mash pots', som ger en touch av exotisk sofistikering.

Ingredienser:
Fett 50+, pastöriserad komjölk, vatten, smör, majsstärkelse, smältsalt (natriumfosfat [E339], kaliumfosfat [E340], polyfosfat [E452]), salt, startkultur, löpe, färgämne (karoten [E160a], annatto norbixin [E160b(ii) )]), konserveringsmedel (natriumnitrat [E251]), rök

Kvalitet:
Den fasta strukturen hos nederländsk ost säkerställer att den förblir i utmärkt skick när den skickas med posten.


Mer information

Dimension hel ost +/- 16 cm Ø x 4 cm H
Märke A-Ware
Smakstyrka Mild
Landets ursprung Nederländerna
Näringsvärdesinformation per 100 gram
fett (gr) 24,5
Mättat fett (gr) 14,5
Kalcium (mg) 575
Kalorier (kcal) 311
Kilojoules (KJ) 1306
kolhydrater (gr) 0
Protein (gr) 22
Natrium (mg) 1100
Typ av mjölk Ko
Glutenfri Nej
Typ av löpe Löpe
Sockerfri Nej
Kan innehålla spår av jordnötter Nej
Ätbar ostkant Nej
Laktosfri No
Pastöriserad Ja/Nej Pastöriserad
Begränsad hållbarhet Nej
Skriv din egen recension
Du recenserar: Rökt ost | 200 gram
Ditt betyg:
Loading...

You submitted your review for moderation.