Queso tre leches al vino
Queso tre leches al vino
Beskrivning / Queso tre leches al vino
Det som verkligen gör denna ost speciell är mognadsprocessen. Under mognaden injiceras osten med ett fruktigt rött vin, vilket fördjupar smaker och aromer och gör dem ännu intensivare. Detta skapar en subtil samverkan mellan de rika mjölksmakerna och de livliga tonerna av rött vin.
Queso Tres Leches al Vino har en vacker framtoning med en lätt söt smak som balanseras perfekt av de fruktiga vinnoterna. Denna ost är mångsidig i användning och kan njutas på en ostbricka, smulad över en sallad eller till och med smält i varma rätter.
Med sin unika sammansättning och mognadsmetod är Queso Tres Leches al Vino ett måste för ostälskare som söker nya smakupplevelser och överraskande kombinationer. Det är en riktig delikatess som speglar de rika kulinariska traditionerna i Spanien.
Konsumtionsförslag:
Öppna vakuumförslutningen 20 minuter före konsumtion och låt den stå i rumstemperatur för att framhäva och förstärka dess arom och smak.
Ingredienser:
45+, pastöriserad komjölk (min. 60%), pastöriserad getmjölk (min. 5%), pastöriserad fårmjölk (min. 5%), salt, 1,5% rött vin (innehåller sulfit), mikrobiell löpe, startkultur
Kvalitet:
Din ost är nyskuren i en bit och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen i The Queso tre leches al vino gör den perfekt lämpad att skicka med post. Detta är en orginal TThe Queso tre leches al vino ost.
Mer information
Dimension hel ost | 20 cm Ø x 11 cm H |
---|---|
Märke | Manchego |
Smakstyrka | Pikanta |
Landets ursprung | spanien |
Näringsvärdesinformation | per 100 gram |
fett (gr) | 35,6 |
Mättat fett (gr) | 24 |
Kalorier (kcal) | 414 |
Kilojoules (KJ) | 1729 |
kolhydrater (gr) | 0,2 |
Protein (gr) | 23,2 |
Natrium (mg) | 185 |
Typ av mjölk | får |
Glutenfri | Nej |
Typ av löpe | Vegetarisk löpe (mikrobiell) |
Sockerfri | Nej |
Kan innehålla spår av jordnötter | Ja |
Ätbar ostkant | Nej |
Laktosfri | No |
Pastöriserad Ja/Nej | Pastöriserad |
Begränsad hållbarhet | Nej |