Lagrad Gouda Farmarost

Lagrad Gouda Farmarost
Halvlagrad farmarost har legat på ett lager i runt sex månader. Det är en lätt lagrad ost som har producerats med färsk mjölk istället för den pastöriserade mjölk som ofta används i fabrikstillverkade ostar.
Beskrivning / Lagrad Gouda Farmarost
Den holländska termen 'borenkaas', på svenska 'farmarost', är ett skyddat namn: det är en garanterat holländsk specialitet. Denna ost kan enbart produceras på holländska farmar och när ett traditionellt recept används av ostmakarna. Halvlagrad farmarost har legat på ett lager i runt sex månader. Det är en lätt lagrad ost som har producerats med färsk mjölk istället för den pastöriserade mjölk som ofta används i fabrikstillverkade ostar.
Ingredienser:
Fett 48+, opastöriserad komjölk, löpe, salt, vitamin A, B och D
Kvalitet:
Din ost är färskskuren och vakuumförpackad!
Holländsk osts hårda struktur gör den perfekt lämpad för att skickas med post.
Detta är en genuin, holländsk farmarost:
Mer information
Dimension hel ost | +/- 39,5 cm Ø x 12,5 cm H |
---|---|
Märke | Boerenkaas |
Smakstyrka | Pithy |
Landets ursprung | Nederländerna
![]() |
Näringsvärdesinformation | per 100 gram |
fett (gr) | 32,5 |
Mättat fett (gr) | 20 |
Kalcium (mg) | 821 |
Kalorier (kcal) | 368 |
Kilojoules (KJ) | 1526 |
kolhydrater (gr) | 0 |
Protein (gr) | 25,5 |
Natrium (mg) | 719 |
Typ av mjölk | Ko
![]() |
Glutenfri | Ja |
Typ av löpe | Löpe |
Sockerfri | Ja |
Kan innehålla spår av jordnötter | Ja |
Ätbar ostkant | Nej |
Laktosfri | No |
Pastöriserad Ja/Nej | Opastöriserad / rå mjölk |
Begränsad hållbarhet | Nej |