Farmarost - Fullt Lagrad

Farmarost - Fullt Lagrad
Denna farmarost måste ligga i ett lager i tio till tolv månader: det är en fullt lagrad ost. Den fullt lagrade farmarosten smakar rätt salt, har en rik smak och är fantastisk som tilltugg sent på kvällen.
Beskrivning / Farmarost - Fullt Lagrad
För att få kalla en ost en fullt lagrad farmarost så måste den först och främst vara producerad på en holländsk farm under väldigt specifika, traditionella omständigheter, varav en är att mjölken som används måste vara färsk istället för pastöriserad. Vidare så måste osten ligga i ett lager i tio till tolv månader: detta är en fullt lagrad ost. Den fullt lagrade farmarosten smakar rätt salt, har en rik smak och är fantastisk som tilltugg sent på kvällen.
Ingredienser:
Fett 48+, opastöriserad komjölk, löpe, salt, startkultur
Kvalitet:
Din ost är färskskuren och vakuumförpackad!
Holländsk osts hårda struktur gör den perfekt lämpad för att skickas med post.
Detta är en genuin, holländsk farmarost:
Mer information
Dimension hel ost | +/- 38 cm Ø x 11,5 cm H |
---|---|
Märke | Boerenkaas |
Smakstyrka | Pikanta |
Landets ursprung | Nederländerna
![]() |
Näringsvärdesinformation | per 100 gram |
fett (gr) | 32,5 |
Mättat fett (gr) | 20 |
Kalcium (mg) | 784 |
Kalorier (kcal) | 368 |
Kilojoules (KJ) | 1526 |
kolhydrater (gr) | 0 |
Protein (gr) | 25,5 |
Natrium (mg) | 751 |
Typ av mjölk | Ko
![]() |
Glutenfri | Ja |
Typ av löpe | Löpe |
Sockerfri | Ja |
Kan innehålla spår av jordnötter | Ja |
Ätbar ostkant | Nej |
Laktosfri | Yes
![]() |
Pastöriserad Ja/Nej | Opastöriserad / rå mjölk |
Begränsad hållbarhet | Nej |