Tomme des Pyrénées

(1)

En läcker ost från Pyrenéerna i Frankrike. Tomme des Pyrénées är känt för sin svarta skorpa och osten har en fin struktur. Den behagliga smaken av Tomme des Pyrénées är utsökt med ett rött och fruktigt vin som Côtes du Frontonnais.

SKU 5055710932382
Scroll down for more information about ingredients and other details.
icon

Durata minima di 7 settimane - carta per formaggi inclusa gratuitamente

icon

Minst 7 veckors hållbarhet - ostpapper ingår gratis

icon

OSTSÄLJARE SEDAN 1970 - FÖR ENSKILDA OCH FÖRETAGSKUNDER

icon

Kylfrakt med leverans- och färskhetsgaranti

icon

GÅVA? Byt adress i check-out

Beskrivning / Tomme des Pyrénées

En läcker ost från Pyrenéerna i Frankrike. Tomme des Pyrénées är känt för sin svarta skorpa och osten har en fin struktur. Den behagliga smaken av Tomme des Pyrénées är utsökt med ett rött och fruktigt vin som Côtes du Frontonnais.

Förslagsförslag
Öppna vakuumförslutningen 20 minuter före konsumtion och låt den stå i rumstemperatur för att framhäva och förstärka dess arom och smak.

Ingredienser:
50+, pastöriserad komjölk, salt, startkultur, animaliskt löpe< /p>

Kvalitet
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Tomme des Pyrénées gör den perfekt att skicka med posten. Detta är en orginal Tomme des Pyrénées-ost.

Mer information

Dimension hel ost 22 cm Ø x 10 cm H
Smakstyrka Mild
Landets ursprung frankrike
Näringsvärdesinformation per 100 gram
fett (gr) 29,21
Mättat fett (gr) 20,21
Kalorier (kcal) 350
Kilojoules (KJ) 1453
kolhydrater (gr) 1,75
Protein (gr) 20,34
Natrium (mg) 194
Typ av mjölk Ko
Glutenfri Nej
Typ av löpe Löpe
Sockerfri Nej
Kan innehålla spår av jordnötter Ja
Ätbar ostkant Nej
Laktosfri No
Pastöriserad Yes
Begränsad hållbarhet Nej

Kundrecensioner

Pris
Betyg
All is good.
Recension av
Good prices, fast shipping, good quality of products.Good and prompt delivery. Well packed. Thank You!

1 Artikel

per page
Skriv din egen recension
Du recenserar: Tomme des Pyrénées
Ditt betyg:
Loading...

You submitted your review for moderation.