Sage Derby
Sage Derby
Detta ger osten en subtil och kryddig underton. Salvian bearbetas tidigt i osten, redan innan den pressats. Därefter får osten mogna i minst tre månader för att få full smak.
Beskrivning / Sage Derby
Derbyost är en välkänd ost från England och Sage Derby är en variant på denna, som känns igen på de gröna ådrorna som finns rikligt i osten. Det är en halvhård ost, som är mild i smaken och till vilken salvian är tillsatt. Detta ger osten en subtil och kryddig underton. Salvian bearbetas tidigt i osten, redan innan den pressats. Därefter får osten mogna i minst tre månader för att få full smak.
En festlig ost
Ursprungligen utvecklades Sage Derby-osten i England på 1600-talet, där denna ost var främst tänkt att ätas under festliga tillfällen som skörden och runt jul. Numera finns Sage Derby tillgängligt hela året och kan ätas när som helst. Precis som det är, på ett ostfat eller på bröd, gör Sage Derby sig alltid bra.
Ingredienser:
Fett 48+ , pastöriserad komjölk, vegetarisk löpe, salvia‚ startkultur och salt.
Kvalitet
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Sage Derby ost gör den passar perfekt att skicka med posten. Det här är en original Belton Traditional Sage Derby-ost.
Mer information
Märke | Sage Derby |
---|---|
Smakstyrka | Pithy |
Landets ursprung | Storbritannien |
Näringsvärdesinformation | per 100 gram |
fett (gr) | 32.4 |
Mättat fett (gr) | 21.6 |
Kalcium (mg) | 648 |
Kalorier (kcal) | 396 |
kolhydrater (gr) | 0 |
Protein (gr) | 25.2 |
Typ av mjölk | Ko |
Glutenfri | Ja |
Typ av löpe | Vegetarisk löpe (mikrobiell) |
Sockerfri | Nej |
Kan innehålla spår av jordnötter | Ja |
Ätbar ostkant | Ja |
Laktosfri | No |
Pastöriserad Ja/Nej | Pastöriserad |
Begränsad hållbarhet | Nej |