Pecorino Pepato

Pecorino Pepato
Pecorino Sardo Pepato är en hård och salt italiensk ost gjord av fårmjölk. Efter en mognadsprocess på flera månader har denna ost en mycket fyllig smak. Den är fylld med svartpepparkorn, som ger denna redan goda ost lite extra krydda.
Beskrivning / Pecorino Pepato
Pecorino Pepato
Pecorino Sardo Pepato är en hård och salt italiensk ost gjord av fårmjölk. Efter en mognadsprocess på flera månader har denna ost en mycket fyllig smak. Den är fylld med svartpepparkorn, som ger denna redan goda ost lite extra krydda. Konsistensen kan kallas hård, men är ändå något krämig, vilket gör den till en väldigt balanserad osttyp.
Ingredienser Pecorino Sardo Pepato:
Termiserad fårmjölk, salt, startkultur, djurlöpe, pepparkorn 0,3 %
Njut av denna kryddiga, salta Pecorino på ett ostfat, efter att ha låtit den värmas upp till rumstemperatur, eller inkorporera den i en klassisk italiensk maträtt som risotto eller pasta. Det är också en underbar topping när den smulas över en sallad, till exempel i kombination med rucola eller fikon. Detta gör en restaurang värdig sallad som smakar verkligen fantastiskt.
Bra att veta: Eftersom denna ost är pastöriserad är den även lämplig för gravida kvinnor. Därför kan alla njuta av det!
När den är väl inslagen (helst lufttät) är hållbarheten för denna Pecorino cirka 3 veckor, även om vi fruktar att den inte kommer att hålla så länge när alla upptäcker dess fantastiska smak.
När du beställer vår Pecorino Sardo Pepato skär vi den åt dig i önskad storlek och packar den vakuum. Eftersom det är en hård och salt ost kan den enkelt skickas med posten utan problem.
Pecorino Pepato
Pecorino Sardo Pepato är en hård och salt italiensk ost gjord av fårmjölk. Efter en mognadsprocess på flera månader har denna ost en mycket fyllig smak. Den är fylld med svartpepparkorn, som ger denna redan goda ost lite extra krydda. Konsistensen kan kallas hård, men är ändå något krämig, vilket gör den till en väldigt balanserad osttyp.
Ingredienser Pecorino Sardo Pepato:
Termiserad fårmjölk, salt, startkultur, djurlöpe, pepparkorn 0,3 %
Njut av denna kryddiga, salta Pecorino på ett ostfat, efter att ha låtit den värmas upp till rumstemperatur, eller inkorporera den i en klassisk italiensk maträtt som risotto eller pasta. Det är också en underbar topping när den smulas över en sallad, till exempel i kombination med rucola eller fikon. Detta gör en restaurang värdig sallad som smakar verkligen fantastiskt.
Bra att veta: Eftersom denna ost är pastöriserad är den även lämplig för gravida kvinnor. Därför kan alla njuta av det!
När den är väl inslagen (helst lufttät) är hållbarheten för denna Pecorino cirka 3 veckor, även om vi fruktar att den inte kommer att hålla så länge när alla upptäcker dess fantastiska smak.
När du beställer vår Pecorino Sardo Pepato skär vi den åt dig i önskad storlek och packar den vakuum. Eftersom det är en hård och salt ost kan den enkelt skickas med posten utan problem.
Pecorino Pepato
Pecorino Sardo Pepato är en hård och salt italiensk ost gjord av fårmjölk. Efter en mognadsprocess på flera månader har denna ost en mycket fyllig smak. Den är fylld med svartpepparkorn, som ger denna redan goda ost lite extra krydda. Konsistensen kan kallas hård, men är ändå något krämig, vilket gör den till en väldigt balanserad osttyp.
Ingredienser Pecorino Sardo Pepato:
Termiserad fårmjölk, salt, startkultur, djurlöpe, pepparkorn 0,3 %
Njut av denna kryddiga, salta Pecorino på ett ostfat, efter att ha låtit den värmas upp till rumstemperatur, eller inkorporera den i en klassisk italiensk maträtt som risotto eller pasta. Det är också en underbar topping när den smulas över en sallad, till exempel i kombination med rucola eller fikon. Detta gör en restaurang värdig sallad som smakar verkligen fantastiskt.
Bra att veta: Eftersom denna ost är pastöriserad är den även lämplig för gravida kvinnor. Därför kan alla njuta av det!
När den är väl inslagen (helst lufttät) är hållbarheten för denna Pecorino cirka 3 veckor, även om vi fruktar att den inte kommer att hålla så länge när alla upptäcker dess fantastiska smak.
När du beställer vår Pecorino Sardo Pepato skär vi den åt dig i önskad storlek och packar den vakuum. Eftersom det är en hård och salt ost kan den enkelt skickas med posten utan problem.
Pecorino Pepato
Pecorino Sardo Pepato är en hård och salt italiensk ost gjord av fårmjölk. Efter en mognadsprocess på flera månader har denna ost en mycket fyllig smak. Den är fylld med svartpepparkorn, som ger denna redan goda ost lite extra krydda. Konsistensen kan kallas hård, men är ändå något krämig, vilket gör den till en väldigt balanserad osttyp.
Ingredienser Pecorino Sardo Pepato:
Termiserad fårmjölk, salt, startkultur, djurlöpe, pepparkorn 0,3 %
Njut av denna kryddiga, salta Pecorino på ett ostfat, efter att ha låtit den värmas upp till rumstemperatur, eller inkorporera den i en klassisk italiensk maträtt som risotto eller pasta. Det är också en underbar topping när den smulas över en sallad, till exempel i kombination med rucola eller fikon. Detta gör en restaurang värdig sallad som smakar verkligen fantastiskt.
Bra att veta: Eftersom denna ost är pastöriserad är den även lämplig för gravida kvinnor. Därför kan alla njuta av det!
När den är väl inslagen (helst lufttät) är hållbarheten för denna Pecorino cirka 3 veckor, även om vi fruktar att den inte kommer att hålla så länge när alla upptäcker dess fantastiska smak.
När du beställer vår Pecorino Sardo Pepato skär vi den åt dig i önskad storlek och packar den vakuum. Eftersom det är en hård och salt ost kan den enkelt skickas med posten utan problem.
Mer information
Märke | Pecorino Romano |
---|---|
Smakstyrka | Mycket pikant |
Landets ursprung | Italien
![]() |
Näringsvärdesinformation | per 100 gram |
fett (gr) | 33 |
Mättat fett (gr) | 23 |
Kalorier (kcal) | 401 |
Kilojoules (KJ) | 1663 |
kolhydrater (gr) | 0,5 |
Protein (gr) | 26 |
Natrium (mg) | 300 |
Typ av mjölk | får
![]() |
Glutenfri | Nej |
Typ av löpe | Löpe |
Sockerfri | Nej |
Kan innehålla spår av jordnötter | Ja |
Ätbar ostkant | Nej |
Laktosfri | Yes
![]() |
Pastöriserad Ja/Nej | Opastöriserad / rå mjölk |
Begränsad hållbarhet | Nej |