Passendale
Oavsett om du gillar en mjuk och ung ost, eller en kraftfull klassiker, kan du nu glatt överraska dina gäster med denna vackra Passendale-ost.
Durata minima di 7 settimane - carta per formaggi inclusa gratuitamente
Minst 7 veckors hållbarhet - ostpapper ingår gratis
OSTSÄLJARE SEDAN 1970 - FÖR ENSKILDA OCH FÖRETAGSKUNDER
Kylfrakt med leverans- och färskhetsgaranti
GÅVA? Byt adress i check-out
CHECK hur vi packar och SHIP
Den belgiska osten Passendale, från den homonyma kommunen Zonnebeke, har erövrat sin plats på den globala ostmarknaden. Oavsett om du gillar en mjuk och ung ost, eller en kraftfull klassiker, kan du nu glatt överraska dina gäster med denna vackra Passendale-ost.
Ost med en historia
Passendaleosten var ursprungligen utvecklats av ett par som fick fly till Normandie under första världskriget. Där fick de lära sig osttillverkningsprocessen av en nära familjemedlem. När de återvände till Passendale började detta par tillverkning av sin egen ost på sin nybyggda gård. Och med framgång, eftersom företaget och produktionen snabbt växte på grund av ostens popularitet. Det skulle inte ta lång tid för Passendale att bli populär utanför Belgien. Det är en fantastisk ost att njuta av.
Ingredienser:
Fett 50+ , pastöriserad komjölk, löpe, salt, vitamin A, B och D
Kvalitet
Din ost är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Passendale Cheese gör den perfekt att skicka med posten. Detta är en orginal Passendale Cheese
Dimension hel ost | 24 x 12 cm |
---|---|
Märke | Passendale |
Smakstyrka | Pithy |
Landets ursprung |
Belgien ![]() |
Näringsvärdesinformation | per 100 gram |
fett (gr) | 28.6 |
Mättat fett (gr) | 20 |
Kalcium (mg) | 717 |
Kalorier (kcal) | 345 |
Kilojoules (KJ) | 1431 |
kolhydrater (gr) | 0 |
Protein (gr) | 21.9 |
Natrium (mg) | 0.592 |
Typ av mjölk |
Ko ![]() |
Glutenfri | Ja |
Typ av löpe | Löpmage |
Sockerfri | Nej |
Kan innehålla spår av jordnötter | Ja |
Ätbar ostkant | Nej |
Laktosfri | No |
Pastöriserad | Yes |
Begränsad hållbarhet | Nej |
Gjord av Betesmjölk | Betesmjölk kommer från bondgårdar där korna går på bete från vår till höst åtminstone 120 dagar om året, minimalt 6 timmar om dagen.![]() |