Kaltbach Emmentaler AOP
Denna 12 månader gamla schweiziska emmentaler har en utsökt kryddig och nötaktig smak. Denna opastöriserade emmentalerost kan få namnet Kaltbach eftersom osten är grottmognad i Schweiz.
Durata minima di 7 settimane - carta per formaggi inclusa gratuitamente
Minst 7 veckors hållbarhet - ostpapper ingår gratis
OSTSÄLJARE SEDAN 1970 - FÖR ENSKILDA OCH FÖRETAGSKUNDER
Kylfrakt med leverans- och färskhetsgaranti
GÅVA? Byt adress i check-out
CHECK hur vi packar och SHIP
Denna 12 månader gamla schweiziska emmentaler har en utsökt kryddig och nötaktig smak. Denna opastöriserade emmentalerost kan få namnet Kaltbach eftersom osten är grottmognad i Schweiz.
Ingredienser:
Fett 45+, opastöriserad komjölk, löpe, salt, sur
Kvalitet:
Din Kaltbach Emmentaler är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Kaltbach Emmentaler gör den perfekt lämpad för att skicka med post.
Denna 12 månader gamla schweiziska emmentaler har en utsökt kryddig och nötaktig smak. Denna opastöriserade emmentalerost kan få namnet Kaltbach eftersom osten är grottmognad i Schweiz.
Ingredienser:
Fett 45+, opastöriserad komjölk, löpe, salt, sur
Kvalitet:
Din Kaltbach Emmentaler är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Kaltbach Emmentaler gör den perfekt lämpad för att skicka med post.
Denna 12 månader gamla schweiziska emmentaler har en utsökt kryddig och nötaktig smak. Denna opastöriserade emmentalerost kan få namnet Kaltbach eftersom osten är grottmognad i Schweiz.
Ingredienser:
Fett 45+, opastöriserad komjölk, löpe, salt, sur
Kvalitet:
Din Kaltbach Emmentaler är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Kaltbach Emmentaler gör den perfekt lämpad för att skicka med post.
Denna 12 månader gamla schweiziska emmentaler har en utsökt kryddig och nötaktig smak. Denna opastöriserade emmentalerost kan få namnet Kaltbach eftersom osten är grottmognad i Schweiz.
Ingredienser:
Fett 45+, opastöriserad komjölk, löpe, salt, sur
Kvalitet:
Din Kaltbach Emmentaler är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Kaltbach Emmentaler gör den perfekt lämpad för att skicka med post.
Denna 12 månader gamla schweiziska emmentaler har en utsökt kryddig och nötaktig smak. Denna opastöriserade emmentalerost kan få namnet Kaltbach eftersom osten är grottmognad i Schweiz.
Ingredienser:
Fett 45+, opastöriserad komjölk, löpe, salt, sur
Kvalitet:
Din Kaltbach Emmentaler är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Kaltbach Emmentaler gör den perfekt lämpad för att skicka med post.
Märke | Emmi |
---|---|
Smakstyrka | Mycket pikant |
Landets ursprung |
schweiz ![]() |
Näringsvärdesinformation | per 100 gram |
fett (gr) | 31 |
Mättat fett (gr) | 19 |
Kalorier (kcal) | 399 |
Kilojoules (KJ) | 1657 |
kolhydrater (gr) | 0,1 |
Protein (gr) | 29 |
Natrium (mg) | 5 |
Typ av mjölk |
Ko ![]() |
Glutenfri | Nej |
Typ av löpe | Löpmage |
Sockerfri | Nej |
Kan innehålla spår av jordnötter | Ja |
Ätbar ostkant | Nej |
Laktosfri |
Yes ![]() |
Pastöriserad | No |
Begränsad hållbarhet | Nej |
Gjord av Betesmjölk | Betesmjölk kommer från bondgårdar där korna går på bete från vår till höst åtminstone 120 dagar om året, minimalt 6 timmar om dagen.![]() |