Kaltbach Emmentaler AOP
Kaltbach Emmentaler AOP
Denna 12 månader gamla schweiziska Kaltbach Emmentaler har en läcker kryddig och nötig smak. Denna opastöriserade Kaltbach Emmentaler-ost kan vara namngiven efter Kaltbach eftersom osten mognar i grottor i Schweiz.
Beskrivning / Kaltbach Emmentaler AOP
Denna 12 månader gamla schweiziska Kaltbach Emmentaler har en läcker kryddig och nötig smak. Denna opastöriserade Kaltbach Emmentaler-ost kan vara namngiven efter Kaltbach eftersom osten mognar i grottor i Schweiz. Mognadsprocessen i grottan bidrar till den karakteristiska smaken och texturen. Osten mognar långsamt i den svala och fuktiga grottan, vilket intensifierar dess egenskaper. "Kaltbach" kan möjligen hänvisa till grottans roll i att forma ostens profil. Njut av den rika komplexiteten hos denna ost, som fångar essensen av traditionellt hantverk och den unika terroiren, och erbjuder en minnesvärd kulinarisk upplevelse.
Ingredienser:
Fett 45+, opastöriserad komjölk, löpe, salt, sur
Kvalitet:
Din Kaltbach Emmentaler är nyskuren och vakuumförpackad!
Den hårda strukturen hos Kaltbach Emmentaler gör den perfekt lämpad för att skicka med post.
Mer information
Märke | Emmi |
---|---|
Smakstyrka | Mycket pikant |
Landets ursprung | schweiz |
Näringsvärdesinformation | per 100 gram |
fett (gr) | 31 |
Mättat fett (gr) | 19 |
Kalorier (kcal) | 399 |
Kilojoules (KJ) | 1657 |
kolhydrater (gr) | 0,1 |
Protein (gr) | 29 |
Natrium (mg) | 5 |
Typ av mjölk | Ko |
Glutenfri | Nej |
Typ av löpe | Löpe |
Sockerfri | Nej |
Kan innehålla spår av jordnötter | Ja |
Ätbar ostkant | Nej |
Laktosfri | Yes |
Pastöriserad Ja/Nej | Opastöriserad / rå mjölk |
Begränsad hållbarhet | Nej |
Kundrecensioner
Kein Vergleich mit herkömmlichen Angeboten.
Geschmackserlebniss auf höchstem Niveau.